portretboetseren

De lesmomenten in het atelier:

AVONDKLAS H5 / maandag en woensdag van 18.40 tot 22.10 uur (o.l.v. Frederik Roggeman en Jeannine Vrins)

DAGKLAS H5 / vrijdag van 9 tot 12.30 en van 13.10 tot 17.30 uur (o.l.v. Frederik Roggeman en Jeannine Vrins)

WEEKENDKLAS H5 / vrijdag van 18.40 tot 22.10 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur (o.l.v. Frederik Roggeman en Jeannine Vrins)


LANG TRAJECT AVONDKLAS H10 (DRAAIKLAS 18/19) / dinsdag van 18.40 tot 22.10 uur (o.l.v. Jeannine Vrins)

Vestigingsplaats van het atelier
Het keramiekatelier is sinds november 2014 gevestigd op een nieuwe locatie: in het gebouw van VSE aan de Liersesteenweg 173i in Heist op den Berg. De ingang is langs de achterzijde, in het midden van het gebouw. Parkeren mag in de daarvoor bestemde vakken van de parking en/of tegen het gebouw aan de achterzijde. Hou de rolpoorten en gele deuren vrij voor de werknemers van de andere bedrijven die in het gebouw werken.

Atelierkosten
Het inschrijvingsgeld bedraagt dit schooljaar (2018 - 2019) 307 € en moet in september betaald worden in het secretariaat van de Tekenacademie.
De kosten van het stoken en het gebruik van de grondstoffen voor glazuren is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Klei kan voor de inkoopprijs in het atelier gekocht worden. Recup-klei kost 2€ per pak van 10 kg.

De inrichting
Het atelier is ingericht met stevige tafels en stoelen, stevige schappen en kasten. Iedereen krijgt een schap toebedeeld en de tafels zijn voor algemeen gebruik. De opruim en opkuis rond de werkplek is voor iedereen. Om je gemaakte werkstukken veilig en vochtig te bewaren raden we iedereen aan om een grote plastic opbergbak - met deksel- mee te brengen. Een schort of werkoverall wordt aangeraden.
De ovens worden geladen en gelost door de leerkrachten (met ieders hulp) en ook bij de bediening van de machines en apparaten zal er altijd een leerkracht in de buurt zijn om te helpen.

        Logo academie

facebook

Ga naar boven